Графік роботи

Бінокль Hawke Frontier ED X 10x32 Green (38407)

немає в наявності
Артикул:
929043
22 699 грн.
Виробник: Hawke Hawke
Доставка
В регіонах:
Самовивіз з точки
видачі
Кур’єром
Оплата
Накладений платіж
Готівкою
Visa/Mastercard
Безготівкою
Гарантія
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів

Нова флагманська лінійка біноклів Hawke Frontier ED X створена без компромісів: тому ці біноклі дають змогу побачити більше, передають зображення реалістичніше, захищені від зовнішніх впливів краще та у використанні зручніше, ніж можна очікувати. Побачити більше дозволяє ширококутна конструкція окуляра, завдяки чому біноклі цієї серії мають максимально широке поле зору та чітко фокусуються на предметах на відстані лише від двох метрів. За передачу реалістичного зображення, як за формою, так і за кольором та контрастністю, відповідають об'єктиви з низькодисперсного ED-скла та спеціальні просвітлювальні, фазово-контрастні та діелектричні покриття оптичних поверхонь. Захист від зовнішніх впливів досягається за рахунок міцного магнієвого корпусу, повного водозахисту, заповнення азотом, водо-бруду відштовхувального покриття об'єктивів та наявності закріплених на об'єктивах та на ремінці захисних кришок. Зручність та задоволення від використання даного бінокля криється не тільки в його компактному ергономічному дизайні, а й у точності складання та роботи механічних вузлів, як матеріал зовнішньої обробки, а також, не в останню чергу, в аксесуарах, які забезпечують надійне зберігання, транспортування, та швидкість роботи з біноклем. Біноклі Hawke Frontier ED X дають відчуття повного занурення у пейзаж, за яким спостерігається.

Extra Low Dispersion Glass (оптичне скло з наднизькою дисперсією) забезпечують ідеальну кольорову передачу зображення та високу ступінь роздільної здатності. Коефіцієнт заломлення лучу низькодисперсним склом дуже невисокий і мало залежить від частоти світла (від спектру). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину угла, забезпечуючи бездоганну чіткість зображення. Застосування такого скла дозволяє до мінімуму звести таку прикру аберацію, як хроматизм. Вартість ED-скла дуже висока, саме тому виробники високотехнологічної спортивної оптики застосовують його лише у своїх продуктах преміум-класу.

Phase Correction- це спеціальне фазокоректуюче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призм у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція потрібна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на півдовжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Вартість такого покриття дуже висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому такі технологічні ускладнення можуть дозволити собі лише відомі виробники оптики. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.

Dielectric Prism CoatingsДіелектричне багатошарове покриття призм забезпечує максимальне значення коефіцієнта відбиття світла в порівнянні з будь-якими металевими покриттями. Це значно зменшує світловтрати, завдяки чому забезпечується чітке та яскраве зображення навіть в умовах слабкого освітлення.

Fully Multi coated Повно багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому спектрі та сприяє високій контрастності та кольоропередачі в природних тонах.

BAK4 (Барієвий крон) - особливий вид оптичного стекла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має нижчий коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скла, що використовуються для бюджетних моделей. Як наслідок – помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, чітко визначений показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явлення урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.

Waterproofозначає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи під час занурення в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу жодної шкоди і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.

Fogproof- означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутня запітніння зсередини, а отже, не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить у своєму складі парів води та не конденсується.

Порівняно мала вага магнію і твердість у сплавах дозволяє його використовувати у різних галузях промисловості з підвищеними вимогами до експлуатаційних характеристик. Корпуси біноклів, виконані з магнієвого сплаву, вважаються на даний момент найнадійнішими і високоякісними і відрізняються високою точністю обробки, що завжди позитивно відбивається не тільки на зовнішньому вигляді приладу, але і як кінцеве складання. Оптика в таких корпусах послужити протягом максимально тривалої години.

Water RepellentCoating -це спеціальне гідрофобне покриття об'єктива, яке наноситься на зовнішні поверхні лінз. Таке покриття захищає лінзи від будь-якого скупчення на них води (дощ, сніг, туман, бризки або безпосереднє занурення), а також від скупчення бруду, розчиненого у воді. Достатньо просто інтенсивно стряхнути бінокль після використання у вологих умовах, і краплі води будуть видалені із зовнішньої поверхні лінз. Це дозволить використовувати прилад в екстремальніших умовах і зберегти при цьому повну функціональність оптики.

Характеристики
Артикул
Бренд
Вага 540 г
Винесено окулярну точку 15 мм
Габаріті 118 х 120 х 56 мм
Гарантія 10 років
Герметичність конструкції Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Додаткові характеристики Регулювання міжосьового відстані, мм: 56 – 74 Корекція діоптрію: +5/-5
Діаметр вихідного зіниці 3.2 мм
Діаметр об'єктива 32 мм
Захист Вологозахищені Газонаповнені Ударостійкі
Клас Для полювання
Колір
Комплект поставки Бінокль Захисні кришки окулярів та об'єктива М'яка сумка для транспортування Нашийний ремень
Кратність Постійна
Кратність наближення 10х
Країна реєстрації бренду Великобританія
Країна-виробник товару Китай
Матеріал Магнієвий сплав із гумовим покриттям
Мінімальна дистанція фокусування 3 м
Оправи окулярів Поворотно-висувні з декількома фіксованими положеннями
Поле зору на 1000 м 108 м
Реальний кут зору 6.2 °
Світлосила 10.24
Тип Бінокль
Тип конструкції Roof
Тип скла BAK4
Фактор сутінків 17.89
Штрихкод 5054492384075
Написати огляд