Графік роботи

Fenix акумулятор 21700 ARB-L21-5000U

В наявності
Артикул:
ARB-L21-5000U
1 690 грн.
Виробник: Fenix Fenix
+

Залишились питання?

Наші менеджери дадуть відповідь на всі Ваші питання, і допоможуть підібрати відповідно до Ваших побажань.
Доставка
В регіонах:
Самовивіз з точки
видачі
Кур’єром
Оплата
Накладений платіж
Готівкою
Visa/Mastercard
Безготівкою
Гарантія
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів

Батарея Fenix ARB-L21-5000u типорозміру 21700 має вбудований порт зарядки micro-USB. Ємність акумулятора становить 5000 міліампер-годин. Він може застосовуватися в ліхтарях та інших пристроях, які функціонують автономно. Виріб оснащений платою захисту від перезарядження, переразряда.

Fenix ARB-L21 - 5000u є літій-іонною батареєю. Заряджати можна як за допомогою звичайних зарядних пристроїв, так і за допомогою вбудованої зарядки від порту USB. Доступна також зарядка і через вбудований в ліхтар зарядний пристрій.

Застосовуючи акумулятор Fenix ARB-L21-5000u, ви можете заряджати від сонячної панелі, в автомобілі, а також іншими способами. В процесі зарядки з використанням порту micro-USB статус процесу відображається по світлових індикаторів, які вбудовані в торець. Поки акумулятор заряджається, горить світлодіод червоного кольору, а коли зарядка Закінчилася, зявляється зелене світло діода. За рахунок продуманої системи захисту батарея захищена від надмірної зарядки і розрядки, від перегрівання і короткого замикання. В результаті підвищується термін служби акумулятора. Ресурс становить приблизно 500 циклів зарядки /розрядки.

Захисна плата батареї Fenix ARB-L21-5000u вбудована в анод. Плата покрита сталевою пластиною, сам акумулятор має сталеву оболонку, тому вдається запобігти ризику короткого замикання. Вгорі корпусу розташовані два отвори, щоб можна було скидати надлишковий тиск газу. Газ може зявлятися внаслідок внутрішнього короткого замикання. У батареї розробники реалізували можливість запобігання роздування або вибуху акумулятора. Акумулятор продуманий таким чином, щоб запобігти різного роду ризики при використанні.

Якщо правильно користуватися батареєю, вона зможе зберегти до 75 відсотків своєї вихідної ємності. Навіть коли відбулися пятсот повних циклів зарядки і розрядки. Компанія Fenix випускає надійні батарейки, які характеризуються інноваційними технологіями, і розраховані на довгий термін експлуатації.

Особливості батареї:

  • форм-фактор: 21700;
  • ємність досягає 5000 міліампер-годин;
  • Номінальна потужність становить 18 Ватт*год;
  • напруга дорівнює 3,6 Вольта;
  • найбільша напруга досягає 4,2 Вольта;
  • Максимальний струм розряду: 8 Ампер;
  • рекомендується струм зарядки, рівний одному амперу;
  • найбільший струм зарядки: 5 Ампер;
  • рекомендується струм зарядки через порт USB: 2 Ампера;
  • розміри батареї складають 21,5 * 76 міліметрів;
  • важить акумулятор 72,5 грама.

У наборі передбачені сама батарея і упаковка до неї.

Написати огляд